Beléptető rendszer.

A beléptető rendszer segítségével korlátozhatjuk, regisztrálhatjuk mozgásunkat és munkaidő nyilvántartást vezethetünk munkahelyünkön. Legelterjedtebb a közelítő kártyás beléptető rendszer. Gyakoribb a Proximity 125kHz-es,de a Myfare 13,56MHz-es rendszer is népszerű. Ez utóbbi kicsit drágább, de biztosabb, gyorsabb olvasást tesz lehetővé.

A rendszer lényege:

Minden jogosult saját kártyával rendelkezik. Minden kártya egyedi sorszámmal rendelkezik, amely a kártya olvasóhoz közelítése esetén az olvasó számára kiolvasható. Ezt a sorszámot rendeljük szoftveresen a személyhez. A kliensprogram az olvasókból letöltve, egy adatbázisba rögzíti, mikor, ki, hova lépett be, vagy próbált belépni olyan területre, ahova nem jogosult. Ez utóbbi, beállítástól függően, akár riasztást is kiválthat. Munkahelyeken a területi korlátozásokon felül munkaidő nyilvántartásra is alkalmazhatjuk a rendszert. A rendszer rögzíti a belépés idejét és a munkaidő alatti esetleges távozásokat. Kiemelt biztonságú területeken a kártyahasználatot kiegészíthetjük PIN kód bevitellel is. 
Zsiliprendszert is kialakíthatunk a beléptető rendszer segítségével.

A rendszer felépítése:

  1. Központi panel
  2. Vezeték hálózat
  3. Olvasók, segédolvasók, kódtasztatúrák, ujjlenyomat olvasók, retina, vagy írisz scanner
  4. Szerver és kliensgépek
  5. LAN hálózat (Nem feltétele a rendszernek)


A rendszer kombinálható megfigyelő és riasztó rendszerrel a nagyobb hatékonyság érdekében. Tűzjelző rendszer megléte esetén, kötelező kombinálni a két rendszert.

Eddigi munkáink során több féle rendszert telepítettünk. Legtöbbször a Soyal cég proximity és Myfare kártyás rendszerét, de volt szerencsénk LG írisz scannert is telepíteni, ami akkor egyedi volt az országban. A biometrikus személyazonosítás egy dinamikusan fejlődő technológia. Csökkenő árának köszönhetően a jövő általános azonosítási technikája lesz.

 

Hívjon bizalommal, hogy bizonyíthassunk!

vissza

 

Állásajánlat

 

„B” kategóriás jogosítvánnyal rendelkező,

szakképzett villanyszerelőt keresünk!

Érdeklődni lehet:

mail: info@voltalarm.hu

tel. : +36 20 320 86 47


Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Referencia képek

12.jpg

Szavazások

Honnan jutott el az oldalunkra?
 

Partnereink

 

©2012 www.voltalarm.hu - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés